Campanii, ştiri şi noutăţi

Media

Făina Grania și Jamila Cuisine fac echipă pentru a-ți oferi cele mai savuroase rețete, ţie și celor dragi ție!

Care sunt amintirile cele mai frumoase? Zâmbetul celor dragi, bucuria de a fi alături de cei pe care îi iubim şi momentele noastre împreună. Astfel de clipe merită să fie sărbătorite într-un mod special şi transformate în amintiri memorabile, cu preparate savuroase.

Astfel, în echipă, făina Grania şi Jamila Cuisine, vloggerul culinar #1 în România, semnează o serie de reţete gustoase, care pot fi pregătite cu uşurinţă acasă. Rezultatul? Preparate apetisante care vor reprezenta o experienţă de neuitat a gustului bun, mereu proaspăt şi care vor bucura întreaga familie, de la mic la mare. Sau invers? De la mare la mic? Rămâne de văzut!

Cu făina Grania, vei obţine mereu aluaturi pufoase, bine crescute, şi dulci, şi sărate! Şi nu uita să urmăreşti pagina Jamila Cuisine pentru a descoperi cele mai inspirate reţete, pregătite cu făina Grania şi recomandate pentru a fi savurate alături de cei dragi!

Stilul 2018 - paste medii

Începând cu luna iunie 2018, am pus în funcțiune noua linie de producție și ambalare pentru paste medii.

Noua tehnologie ne permite să oferim pieții un produs competitiv, de o calitate vizibil îmbunătățită, într-un ambalaj modern și atractiv.

Odată cu relansarea pastelor medii propunem și o nouă imagine a pastelor Pambac, mai caldă și mai prietenoasă. Elementele grafice prezintă un set-up al unei bucătării moderne, cu ingrediente și ustensile, care invită la creativitate și inspirație în gătit.

Gama sortimentală pe care o oferim clienților noștri cuprinde următoarele produse:

- Tăiței cuiburi Pambac - 200g și 350g

- Fidea cuiburi Pambac - 200g și 350g

- Tagliatelle Pambac -350g

- Tăiței cuib, Fidea cuib, Tagliatelle Casa D’or 3 kg

În această vară Pambac aduce gustul care îţi vine bine!

Casa D'or - un nou brand Pambac

Casa D'or vorbește despre valoarea lucrurilor simple, despre a face ceva în comun cu cei dragi. Fie că ne jucăm, fie că pregătim o masă delicioasă cu paste, fie că doar ne uităm la televizor, tot ceea ce facem împreună dă valoare vieții noastre. Casa D'or aduce întotdeauna pe masă ceva bun pentru toți cei dragi.

Pambac lansează campania de comunicare "Pastatrends"

Prin acest demers ne-am propus să schimbăm puţin imaginea asupra bucătăriei clasice, să împrospătăm pe cât posibil şi relaţia dintre femei şi bucătărie. Noua abordare marchează, totodată, o schimbare în interiorul brandului, ce urmăreşte o extindere a targetului.

Noua campanie s-a născut din originalitatea şi creativitatea femeilor, amprenta unică a fiecăreia. Din bucătărie până la fashion, femeile au un stil personal cu ajutorul căruia semnează ceea ce fac. Fie că e o reţetă moştenită de la bunica, fie că vorbim de un outfit de designer, o femeie va adăuga acel “ceva” personal şi va transforma rezultatul.

Astfel, reţetele clasice au fost reintepretate şi au primit o nouă înfăţisare. Pambac lansează un nou trend în gastronomie – gătitul cu stil. Păstrând produsul în focus, ne jucăm puţin cu ideea de gătit, în ambele ei sensuri – bucătărie şi vestimentaţie. Gătim bijuterii sau purtăm pastele ca accesorii?

Campania se va desfăşura în online şi radio, susţinută de bloggeri populari, din zona culinară, ce au răspuns la provocarea noastră de a găti altfel, inspiraţi de noile reţete Pambac și este dezvoltată alături de partenerii noștri MOOSAI (creație) și UNITED MEDIA SERVICES (media).  

Pambac aduce gustul care îţi vine bine!

Anunț public

S.C. PAMBAC S.A., titular al proiectului „Extindere capacitate de producție secția paste făinoase”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Bacău, că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului si evaluarea adecvată, pentru proiectul propus a fi amplasat în municipiul Bacău, Calea Moinești, nr. 14, judeţul Bacău.

 

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri, între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii / observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 20.04.2017.

Anunt public

   S.C. PAMBAC S.A. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediupentru proiectul ‘’Extindere capacitate de productie sectia paste fainoase’’, propus a se realiza in municipiul Bacau, Calea Moinesti, nr 14 , judetul Bacau.

   Informatiile privind proiectul depus, pot fi consultate la sediul A.P.M. Bacau, din strada Oituz, nr 23 si la sediul S.C. PAMBAC S.A. din municipiul Bacau , str Calea Moinesti, nr 14, judetul Bacau, in zilele de luni-joi, intre orele 08:00-16:30 si vineri intre orele 08:00-14:00.

   Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Bacau.

Pască Pambac – De Sărbători, găteşti mai puţin şi stai cu cei dragi mai mult

O serie de experți s-au pronunțat asupra gustului de pască preparată ce se comercializează în România și de departe Pambac a primit cele mai multe voturi. Bazată pe o rețetă tradițională cu făina Grania 000, Pambac vă invită să vă bucurați de gustul bogat al sărbătorilor fără ca produsele tradiționale să vă lipsească și să petreceți mai mult timp ce cei dragi.

Lansare campanie Pambac martie 2017

Tu ce paste porți la petreceri sau la restaurant? Da, da, paste.. ai citit bine! Îţi pregătim o mare surpriză! Curând

Pambac continuă să inoveze – Extensie de gamă, Variete cu Ceapă

Variété cu ceapa face senzație cu forma sa ingenioasă și aroma ușor dulceagă de ceapă rumenită. Este o pâine care te îmbie la veselie, numai potrivită de sărbători.

Pambac inovează – Lansarea Variete, pâine internațională, europeană

Brutarii noștri vă aduc aproape gusturile autentice din lumea largă. 
Din aluaturi pufoase, frământate cu făină Pambac și ingrediente savuroase, specialitățile europene înseamnă armonie între formă și gust, arome vibrante ce surprind esența culinară a țărilor care ne-au inspirat.
Începând din 2016, puteți găsi gama Variété-specialități europene în toate magazinele Pambac și Pambac Caffe.

Mălaiul extra Pambac şi preparate delicioase din aluat pe bază de mălai

Tendinţele culinare merg spre inovaţie continuă, însă păstrând o notă de bază – cum ar fi de exemplu – aluatul. Generaţii întregi de mame, bunici, străbunici, ştiau ca din mălai facem o mămăligă excelentă, hrănitoare, preparat garnitură bun la toate. Însă iată, cine îşi putea imagina că atâtea preparate delicioase pe bază de aluat se pot face din mălai Pambac?