Alege produsele româneşti
-Pâine-




Pâinea noastră e foarte sănătoasă pentru că avem sub control toate etapele prin care trece bobul de grâu până să ajungă la copt, sub formă de pâine, în cuptoare. Explorăm reţete de pâine variate – de la împletiturile tradiţionale româneşti până la reţetele de inspiraţie franţuzească.

Fiecare categorie de paste adaugă nuanţe ale gustului şi proprietăţi nutritive specifice – pastele integrale conţin carbohidraţi complecşi, pastele simple vin în cele mai variate forme, iar pastele cu ouă adaugă oricărei reţete un gust bogat.


Paine cu faina de grau neagra 600g/400g

Ingrediente: făină de grâu neagră 43%,făină de grâu albă 650, făină de grâu dietetică (măciniş integral), apă, drojdie de panificație, ameliorator de panificație [gluten vital din grâu, emulsifiant: esteri ai acizilor mono și diacetiltartric cu mono și digliceridele acizilor grași, făină de grâu neagră, adjuvanți tehnologici (grâu), agenți de tratare a făinii: acid ascorbic, L-cisteina], sare iodată, conservanți: propionat de calciu și acid sorbic, oțet din vin.

Poate conține urme de: secară, ovăz, orz și semințe de susan.

Paine cu faina neagra 400g (rotunda)

Ingrediente: făină de grâu neagră 43%,făină de grâu albă 650, făină de grâu dietetică (măciniş integral), apă, drojdie de panificație, ameliorator de panificație [gluten vital din grâu, emulsifiant: esteri ai acizilor mono și diacetiltartric cu mono și digliceridele acizilor grași, făină de grâu neagră, adjuvanți tehnologici (grâu), agenți de tratare a făinii: acid ascorbic, L-cisteina], sare iodată, conservanți: propionat de calciu și acid sorbic, oțet din vin.

Poate conține urme de: secară, ovăz, orz și semințe de susan.

Paine cu faina de secara si seminte 400g

Ingrediente: făină de grâu albă 650, făină de secară 22%, apă, premix cu făină de secară și semințe 7% [făină de secară 41%, semințe de floarea soarelui 16%, hrișcă 9%, semințe de susan 9%, făină de malț (orz), semințe de mei 4%, seminte de in 3%, maia naturală deshidratată din grâu (făină de grâu fermentată și sare), dextroză], gluten vital din grâu, drojdie de panificație, decor mix semințe 2% (fulgi de: grâu, ovăz, secară, semințe de in 10%, semințe de floarea soarelui 10%, semințe de susan 10%), ulei vegetal de floarea soarelui, sare iodată, ameliorator de panificație [gluten vital din grâu, emulsifiant: esteri ai acizilor mono și diacetiltartric cu mono și digliceridele acizilor grași, făină de grâu albă 650, adjuvanți tehnologici (grâu), agenți de tratare a făinii: acid ascorbic, L-cisteina], conservanți: propionat de calciu, acid sorbic, oțet din vin.

Paine integrala 500g

Ingrediente: făină de grâu dietetică (măciniş integral) 50%, făină de grâu albă 650, apă, gluten vital din grâu, drojdie de panificație, ulei vegetal de floarea soarelui, sare iodată, ameliorator de panificație [gluten vital din grâu, emulsifiant: esteri ai acizilor mono și diacetiltartric cu mono și digliceridele acizilor grași, făină de grâu albă 650, adjuvanți tehnologici (grâu), agenți de tratare a făinii: acid ascorbic, L-cisteina], conservanți: propionat de calciu și acid sorbic, oțet din vin.

Poate conține urme de: secară, ovăz, orz și semințe de susan.

Paine cu tarate 500g

Ingrediente: făină de grâu dietetică (măciniş integral),făină de grâu albă 650,tărâțe de grâu (3%), apă, gluten vital de grâu, drojdie de panificație, sare iodată, ulei vegetal de floarea soarelui, ameliorator de panificație [gluten vital din grâu, emulsifiant: esteri ai acizilor mono și diacetiltartric cu mono și digliceridele acizilor grași, făină de grâu albă 650, adjuvanți tehnologici (grâu), agenți de tratare a făinii: acid ascorbic, L-cisteina], conservanți: propionat de calciu și acid sorbic, oțet din vin.

Poate conține urme de: secară, ovăz, orz și semințe de susan.

Paine neagra 800g

Ingrediente: făină de grâu neagră 63%,apă, drojdie de panificație, sare iodată, ameliorator de panificație [gluten vital din grâu, emulsifiant: esteri ai acizilor mono și diacetiltartric cu mono și digliceridele acizilor grași, făină de grâu neagră, adjuvanți tehnologici (grâu), agenți de tratare a făinii: acid ascorbic, L-cisteina], conservanți: propionat de calciu și acid sorbic, oțet din vin.

Poate conține urme de: secară, ovăz, orz și semințe de susan.