Companie CALITATE ȘI SIGURANȚĂ ALIMENTARĂ MEDIU SUSTENABILITATE
Companie
Pambac este povestea unui business românesc de succes, probată de-a lungul a peste 50 de ani de existența, în care societatea a trecut prin diverse etape de creștere și transformare.

Încă de la înființarea să, în anul 1968, Pambac a ales să ofere oamenilor, bucuria de a mânca produse sănătoase și gustoase, și de atunci și până în prezent, și-a respectat zilnic această promisiune.

Țelul nostru este de a deveni o firmă puternică, atât pe plan național cât și european. Trebuie să țintim sus pentru ca planurile noastre să aibă dimensiunea aspirațiilor noastre, iar spiritul de entuziam și dedicare al echipei să fie la nivelul necesar atingerii acestor obiective.

Cu ajutorul unei echipe dedicate și profesioniste, a oamenilor care pun pasiune în ceea ce fac, menținem standardele ridicate ale companiei, iar prin investiții planificate și susținute suntem într-o continuă dezvoltare și transformare.
Viziune
Pambac oferă oamenilor bucuria de a mânca sănătos și plăcerea gusturilor simple și naturale în fiecare zi .
Misiune
Suntem o companie românească de tradiție, care din 1968, fabricăm produse sănătoase și gustoase din cereale.

Prin produsele noastre dorim să oferim zilnic fiecărui om, diversitate, gust și bucurie.

Pasiunea și responsabilitatea inspiră și caracterizează activitatea zilnică a tuturor oamenilor din organizație.

Curajul și dinamismul însuflețesc echipa Pambac, în alegerea optimistă a căilor de schimbare care conduc la creștere și performanță.

Onestitatea și transparența fata de consumatori, colaboratori și parteneri este alegerea noastră fireasca pentru toate comunitățile în care ne desfășuram activitatea.
Valori
Tradiție
Pasiune
Curaj
Onestitate
Dinamism
Responsabilitate
Tehnologie
Înfiinţată în 1968, în Bacău, Pambac a devenit unul din cele mai cunoscute nume pe piaţa de morărit panificaţie și paste făinoase din România.

Cu o puternică tradiţie locală, am păstrat vie măiestria morarilor, adăugând în procesul de producţie utilaje moderne, de cel mai înalt nivel tehnologic.

= Totul, pentru ca românii să se bucure de produse sănătoase şi gustoase.


Mori moderne pentru măcinarea grâului și a porumbului
Pe platforma de la Mărgineni Bacău am dezvoltat unul din cele mai mari centre de prelucare a cerealelor și tratament specific a făinurilor de grâu din România. Moara de grâu, pentru măcinarea grâului moale și a grâului dur este dotată cu tehnologie germană marca Bühler și are o capacitate de măcinare de 640t/zi. Printr-un sistem computerizat permite realizarea de amestecuri de făinuri conform cerințelor clienților noștri. Moara de porumb este, de asemenea, dotată cu tehnologie Bühler și are o capacitate de măcinare de 100t/zi.

Secretul nostru constă în selectarea atentă a cerealelor, pornind de la recepție, continuând cu depozitarea în silozuri separate, în funcție de parametrii calitativi, dozarea controlată și pregătirea optimă pentru măcinare.

Măcinarea și cernerea făinurilor, procese realizate automat cu ajutorul unor tehnologii avansate unice în Romania, au că rezultat formarea diferitelor sortimente de faină. Omogenizarea, cernerea de control , operații finale care se desfășoară în celule speciale, conduc la obținerea de făinuri de calitate controlată și constantă. Parametrii produsului, obținuți în urma procesului tehnologic, sunt garantați atât pe perioada depozitării în Pambac cât și pe cea a transportului către clienți, prin controlul strict al timpului și temperaturii de depozitare, prin ingiena spațiului de depozitare și a mijloacelor de transport.
Paste Făinoase
Producem numeroase sortimente de paste făinoase lungi, medii și scurte pe linii complet computerizate, utilizând tehnologie de ultimă generație, mărcile Buhler și Pavan – lideri mondiali în producția de utilaj tehnologic.

Uscarea pastelor la temperatură înaltă conferă produsului o calitate superioară ce influențează pozitiv comportamentul la fierbere, culoarea și gustul acestora.


Panificație
Am investit în linii tehnologice complet automatizate și prin combinarea tehnologiilor moderne cu cele tradiționale, obținem produse de calitate constantă, cu gust unic și valoare nutritivă ridicată.

Utilizând ca materie prima făină măcinată în moară proprie și ingrediente a căror calitate este atent urmărită încă de la recepție, produsele de panificație se fabrica în condiții de control strict al calității și siguranței alimentare, pe tot fluxul procesului de producție până la client.

Îmbinăm rețete tradiționale cu tehnologia modernă pentru a oferi clienților noștri gustul inconfundabil al pâinii Pambac într-o varietate sortimentală care să satisfacă și cele mai exigente cerințe.


Distribuție
Avem o rețea de distribuție care acoperă piața de produse de morărit și paste făinoase de pe întreg teritoriul României. Lucrăm cu 55 de distribuitori locali, parteneri care au logistica necesară și capacitatea de a duce produsele noastre în cele mai îndepărtate colțuri ale țării. Livrăm de asemenea în marile rețele nașionale și internaționale de retail, alături de care am dezvoltat parteneriate solide pe mărcile Pambac și proiecte pe mărci private.

Suntem mândri de faptul că produsele noastre au depăși granițele țării și se găsesc acum în lanțuri de magazine din Italia, Spania, Germania, Croația, Marea Britanie, Olanda, Africa de Sud și continuăm să ne extindem, oferind partenerilor noștri externi soluții personalizate în funcție de specificul piețelor.