Pastele Pambac, într-un nou ambalaj, dau trendul gustului

În ton cu vremurile și cu preferințele consumatorilor, am relansat pastele Pambac într-un nou ambalaj.

Noul design de ambalaj aduce în prim plan consumatorul fiind un tribut adus celor care pregătesc masa, care iubesc să conecteze experiențele culinare și gusturile în bucătarie alaturi de prieteni, familie. Pentru ca o masa bună nu este nepărat una scumpă, nu este nepărat una greu de gătit ci este una în care ingredientele de calitate îmbinate în rețete bune dau sens fiecărei pofte.

Prin noul design de ambalaj și a modului de ambalare al pastelor scurte ne dorim să aducem o notă proaspătă, modernă și elegantă pe rafturile magazinelor, invitând pe fiecare consumator să descopere în propria bucătărie o nouă experiență a gătitului.

Fiecare pachet al pastelor Pambac deschide o lume a bucuriei culinare prin varietatea formelor și calitatea oferită. Ele sunt îndrăgite de toți cei care vor să își exprime creativitatea și stilul, fie că gătesc simplu sau sofisticat, rețete pentru masa principală sau pentru desert.

 

Clubul iubitorilor de paste - o campanie de comunicare care dă trendul gustului

Fiecare nou ambalaj al pastelor Pambac spune o poveste dorind să surprinda acel moment unic care definește relația dintre bucătar și rețeta reușită, dintre mâncare și bucuria îmbucăturii perfecte. De aceea iubitorii de paste au un club, unde alături de Pambac, definesc și dau trendul gustului. Aici, fiecare membrru și iubitor de paste este binevenit să se alăture și să celebreze pasiunea comună pentru mâncarea bună. Astfel oamenii experimentează, își împărtășesc unii altora rețete și secrete care dau pastelor gusturi inedite. Membrii Clubului iubitorilor de paste gătesc, degustă, împărtășesc și se reunesc pentru a desemna noi trenduri de gust.

Urmând acest insight, noua campanie Pambac paste, comunică printr-un mod inedit, vesel si memorabil una din întâlnirile cheie a Clubul iubitorilor de paste.

CONVOCARE

Consiliul de Administrație al PAMBAC SA, cu sediul în Bacău, Calea Moineşti nr.14, înregistrată la ORC Bacău cu nr.J04/70/1991, CUI RO 950264, în conformitate cu dispozițiile Actului constitutiv şi cu cele ale Legii nr.31/1990, cu modificările şi completările ulterioare,

convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor PAMBAC SA pentru ziua de 30.10.2023, ora 12.00, la sediul societăţii menționat mai sus, pentru toți acționarii înregistrați în registrul acționarilor la data de referință de 19.10.2023, cu următoarea ordine de zi:

1.       Majorarea capitalului social prin aport de numerar, cu suma de 6.393.940 lei.

2.       Modificarea art.7 al Actului Constitutiv ca efect al majorării capitalului social, astfel :

7.1. Capitalul social al societăţii este de 30.000.000 lei, subscris şi vărsat integral.

7.2. Capitalul social este împărțit în 12.000.000 acțiuni nominative, în valoare de 2,5 lei.

7.3. Capitalul social este deţinut de către acţionarii Pambac, care pot fi atât persoane fizice cât şi persoane juridice.

3.       Desemnarea unei persoane care să întocmească formalitățile legale ce se impun la Oficiul Registrului Comerţului privind înregistrarea şi semnarea documentelor rezultate în urma ținerii adunării generale extraordinare, precum şi publicarea acestora la Monitorul Oficial al României, partea a IV-a.

 

                INFORMAŢII SUPLIMENTARE:

  • Începând cu 30 de zile înainte de data desfășurării adunării extraordinare, documentele şi materialele informative referitoare la problemele înscrise în ordinea de zi se pot consulta la sediul societăţii – secretariatul consiliului în zilele lucrătoare, între orele 14.00 – 16.00;
  • Acționarii societăţii care nu pot participa la adunările generale convocate pot fi reprezentați în condiţiile legii şi Actului constitutiv al societăţii pe baza unor procuri speciale de reprezentare;
  • Formularele de procură specială se pot obține de la sediul societăţii în 3(trei) exemplare începând cu data de 30.09.2023. Un exemplar va fi depus/expediat în original la sediul  PAMBAC SA Bacău până cel mai târziu cu 48 de ore înainte de data adunării, sub sancțiunea pierderii dreptului de vot în adunare şi va fi reținut de societate, făcându-se mențiune despre aceasta în procesul verbal al adunării;
  • Dacă la data de 30.10.2023, la ora menționată mai sus, adunarea generală extraordinară convocată nu poate avea loc din cauza neîntrunirii condițiilor statutare de participare a acționarilor şi/sau neîntrunirea condițiilor legale în vigoare, acționarii se vor întruni pentru o nouă adunare generală extraordinară, în data de 31.10.2023, în același loc, la ora 12.00, cu aceeași ordine de zi.

 

Preşedinte Consiliu de Administraţie,

Degeratu Ionel Dănuț 

Dulciuri care îți fac cu ochiul

Copii, părinți și bunici – tuturor le place să se bucure de o gustare fină, delicioasă, care sa le ofere un plus de energie și multă voie bună, în orice moment al zilei.

Pentru că și noi suntem încântați să vedem cât mai mulți oameni fericiți, ne-am gândit să găsim soluții pentru toate stilurile și gusturile - pentru clasici,  pentru moderni, pentru exploratori,  pentru extremiști sau  mofturoși, pentru cei care se grăbesc sau  pentru cei care vor să se delecteze la un ceai.

De acum nu mai e loc de plictiseală!

Noi sortimente  de turtă dulce și biscuiți, pentru toate gusturile…

Vă invităm să vedeți aici toată gama sortimentală și să alegeți ce vă face cu ochiul.
Făina Grania și Jamila Cuisine fac echipă pentru a-ți oferi cele mai savuroase rețete, ţie și celor dragi ție!

Care sunt amintirile cele mai frumoase? Zâmbetul celor dragi, bucuria de a fi alături de cei pe care îi iubim şi momentele noastre împreună. Astfel de clipe merită să fie sărbătorite într-un mod special şi transformate în amintiri memorabile, cu preparate savuroase.

Astfel, în echipă, făina Grania şi Jamila Cuisine, vloggerul culinar #1 în România, semnează o serie de reţete gustoase, care pot fi pregătite cu uşurinţă acasă. Rezultatul? Preparate apetisante care vor reprezenta o experienţă de neuitat a gustului bun, mereu proaspăt şi care vor bucura întreaga familie, de la mic la mare. Sau invers? De la mare la mic? Rămâne de văzut!

Cu făina Grania, vei obţine mereu aluaturi pufoase, bine crescute, şi dulci, şi sărate! Şi nu uita să urmăreşti pagina Jamila Cuisine pentru a descoperi cele mai inspirate reţete, pregătite cu făina Grania şi recomandate pentru a fi savurate alături de cei dragi!

Stilul 2018 - paste medii

Începând cu luna iunie 2018, am pus în funcțiune noua linie de producție și ambalare pentru paste medii.

Noua tehnologie ne permite să oferim pieții un produs competitiv, de o calitate vizibil îmbunătățită, într-un ambalaj modern și atractiv.

Odată cu relansarea pastelor medii propunem și o nouă imagine a pastelor Pambac, mai caldă și mai prietenoasă. Elementele grafice prezintă un set-up al unei bucătării moderne, cu ingrediente și ustensile, care invită la creativitate și inspirație în gătit.

Gama sortimentală pe care o oferim clienților noștri cuprinde următoarele produse:

- Tăiței cuiburi Pambac - 200g și 350g

- Fidea cuiburi Pambac - 200g și 350g

- Tagliatelle Pambac -350g

- Tăiței cuib, Fidea cuib, Tagliatelle Casa D’or 3 kg

În această vară Pambac aduce gustul care îţi vine bine!

Casa D'or - un nou brand Pambac

Casa D'or vorbește despre valoarea lucrurilor simple, despre a face ceva în comun cu cei dragi. Fie că ne jucăm, fie că pregătim o masă delicioasă cu paste, fie că doar ne uităm la televizor, tot ceea ce facem împreună dă valoare vieții noastre. Casa D'or aduce întotdeauna pe masă ceva bun pentru toți cei dragi.

Pambac lansează campania de comunicare "Pastatrends"

Prin acest demers ne-am propus să schimbăm puţin imaginea asupra bucătăriei clasice, să împrospătăm pe cât posibil şi relaţia dintre femei şi bucătărie. Noua abordare marchează, totodată, o schimbare în interiorul brandului, ce urmăreşte o extindere a targetului.

Noua campanie s-a născut din originalitatea şi creativitatea femeilor, amprenta unică a fiecăreia. Din bucătărie până la fashion, femeile au un stil personal cu ajutorul căruia semnează ceea ce fac. Fie că e o reţetă moştenită de la bunica, fie că vorbim de un outfit de designer, o femeie va adăuga acel “ceva” personal şi va transforma rezultatul.

Astfel, reţetele clasice au fost reintepretate şi au primit o nouă înfăţisare. Pambac lansează un nou trend în gastronomie – gătitul cu stil. Păstrând produsul în focus, ne jucăm puţin cu ideea de gătit, în ambele ei sensuri – bucătărie şi vestimentaţie. Gătim bijuterii sau purtăm pastele ca accesorii?

Campania se va desfăşura în online şi radio, susţinută de bloggeri populari, din zona culinară, ce au răspuns la provocarea noastră de a găti altfel, inspiraţi de noile reţete Pambac și este dezvoltată alături de partenerii noștri MOOSAI (creație) și UNITED MEDIA SERVICES (media).  

Pambac aduce gustul care îţi vine bine!

Lansare campanie Pambac martie 2017

Tu ce paste porți la petreceri sau la restaurant? Da, da, paste.. ai citit bine! Îţi pregătim o mare surpriză! Curând

Mălaiul extra Pambac şi preparate delicioase din aluat pe bază de mălai

Tendinţele culinare merg spre inovaţie continuă, însă păstrând o notă de bază – cum ar fi de exemplu – aluatul. Generaţii întregi de mame, bunici, străbunici, ştiau ca din mălai facem o mămăligă excelentă, hrănitoare, preparat garnitură bun la toate. Însă iată, cine îşi putea imagina că atâtea preparate delicioase pe bază de aluat se pot face din mălai Pambac?