Platou de covrigei şi legume, cu dip de brânză

10 minute
usor
Snacks-uri

Ingrediente

  • Covrigei Pambac
  • 200g cottage cheese sau brânză de vaci
  • 2 linguri lapte
  • un ardei
  • doi morcovi
  • 2 castraveţi
  • jumătate de ţelină
  • 2 lingurite de suc de lămâie
  • 30g branza cu mucegai albastru
  • ceapă verde
  • pătrunjel verde tocat
  • sare şi piper

Mod de Preparare

Atunci când vrei să pregăteşti o gustare rapidă, pentru invitaţi sau pentru a completa un brunch în familie, un platou cu covrigei, legume proaspete şi dip de brânză e o soluţie ideală. Mai mult, această reţetă poate fi perfectă pentru o gustare mai sănătoasă, în faţa televizorului.

Amestecă cottage cheese-ul sau brânza de vaci cu laptele şi cu zeama de lămâie. Cel mai rapid e să foloseşti un blender vertical. Adaugă şi sare şi piper, după gust. Către final, pune şi brânza albastră, dar şi pătrunjelul verde. Mai amestecă un pic cu ajutorul blenderului. La final, pune sosul într-un castronel şi presară pe deasupra ceapa verde tăiată mărunt.

Poţi completa platoul de covrigei cu dip de brânză cu legume tăiate bastonaşe – ardei, castraveţi, morcovi şi chiar ţelină. O gustare sănătoasă, gata în 10 minute.

*Pentru două porţii