Salată de paste primavera

20 minute
usor
Paste

Ingrediente

  • 200g spirale integrale Pambac
  • legume 1/2 cana (sparanghel, broccoli, bostanei, ardei)
  • 1/2 ceasca roşii cherry tăiate în jumătate
  • 1/2 cană de parmezan ras
  • 1 căţel de usturoi, tocat mărunt
  • 1 lingură ulei de masline
  • sare si piper

Mod de Preparare

Salata de paste primavera este una din cele mai cunoscute reţete cu paste. E important să alegi legume proaspete, gustoase, astfel încât salata ta de paste primavera să iasă cât mai bine.

Într-o tigaie medie, pune un strop de ulei de măsline şi apoi adaugă usturoiul. Adaugă apoi legumele (în afară de roşii) şi lasă la fiert 5 minute acest conţinut, până se înmoaie. Adaugă apoi roşiile şi mai lasă pe foc încă două minute.

După timpul de gătire se adaugă şi pastele Pambac integrale, scurse de apă şi  se adaugă parmezan ras. Se condimentează dupa gust cu sare, piper şi se serveşte.