Supă de carne cu fidea cuiburi

100 minute
mediu
Paste

Ingrediente

  • • 50 g fidea cuiburi Pambac
  • • 1 kg oase de vită
  • • 1 morcov
  • • 1 ţelină mică
  • • 1 ardei gras
  • • 1 rădăcina de pătrunjel
  • • 1 ceapă mică
  • • 1 dovlecel mic
  • • 1 lingură pătrunjel verde tocat
  • • sare

Mod de Preparare

Supa de carne cu legume şi fidea este un preparat ce nu ar trebui să lipsească de la masa în familie, el fiind cunoscut şi îndrăgit atât de copii, cât şi de părinţi şi bunici. Multitudinea de legume proaspete, alături de gustul supei în care au fiert oasele de vită fac împreună un preparat gustos, bogat în vitamine şi proteine.

În prepararea acestei reţete, primul pas este să pregăteşti o supă de oase.

Începe prin a fierbe oasele un 2.5 litri de apă, timp de 60 de minute. Ai grijă să culegi spuma care se strânge pe suprafaţa supei. În timp ce supa fierbe, îţi poţi curăţa şi tăia în cubuleţe legumele. Apoi, scoate oasele, iar în zeama rămasă adaugă legumele tăiate.

Acoperă supa cu un capac şi las-o să fiarbă 10 minute. Dacă îţi place, poţi adăuga piper boabe şi o foaie-două de dafin, în timp ce supa fierbe. După aceea, adaugă fideaua cuiburi Pambac şi mai lasă supa la fiert pentru încă 3 minute.

La final, pune sare, după gust şi presară pătrunjelul verde tocat deasupra. Poţi înlocui pătrunjelul cu leuştean proaspăt sau cu tarhon. Dacă vrei, poţi adăuga o lingură sau două de smântână atunci când serveşti supa.